Nieuwsartikelen
Neen, het gat in de ski-spits dient niet om de latten mee op te hangen. Deze uitsparing vermindert het gewicht aan het uiteinde van de ski, wat de richtingsstabiliteit en bestuurbaarheid verbetert. De prestaties van deze raszuivere racecarver worden verder ondersteund door de houten kern met een titanal harnas.
Read More
Absoluut ontworpen voor snelheidsliefhebbers die graag met volle vitesse de piste af gaan. Terwijl de dubbele titaniumlaag zorgt voor de benodigde stijfheid op harde ondergronden, houden flexibele polymeerinlegstukken je afdaling plezierig en soepel.
Read More
De Redster G9 Revoschock laat zijn race-achtergrond het beste zien op harde, ijzige hellingen. Met deze latten behoud je de richtingsstabiliteit van een professional, zelfs bij hoge snelheden. De speciale Revoschock-technologie maakt je ervaring compleet door trillingen betrouwbaar te absorberen.
Read More
Nee, het gat in de skitip is niet bedoeld om de ski aan de muur te hangen! Het is eerder een innovatie voor lange reuzenslalombochten op het hoogste niveau. Dit seizoen is de shovel zelfs geoptimaliseerd zodat de Fischer Racer dit jaar nog dynamischer is.
Read More
Dankzij de innovatieve Blade Technology glijdt de Salomon racer van dit jaar indrukwekkend stabiel. Met deze ski’s maak je snelle kantenwisselingen, zelfs op harde sneeuw. Dit dankzij de dubbele laag Titanal rond de kern. Een zeer slimme race-carver!
Read More
Dit paar laat op indrukwekkende wijze zien dat een ski niet per se aan de FIS-criteria hoeft te voldoen om je een maximaal racegevoel te geven. Snelle kantenwisselingen en indrukwekkende wendbaarheid kenmerken hem, evenals een goede controle. Tijd om je persoonlijk record te verbreken!
Read More