Nieuwsartikelen
De S/Max 10 zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt op de piste en moedigt ambitieuze skiërs aan om hun grenzen te verleggen. De verbeterde Edge Amplifier zorgt niet alleen voor meer grip in bochten, maar ook voor een soepelere glij-ervaring. Bovendien draagt de houten kern met sandwich-zijwanden bij aan de stabiliteit van de ski.
Read More
Als je de ski-microbe flink te pakken hebt, is de Addikt Pro vast en zeker jouw vriend deze winter. Dankzij de smalle taille en de innovatieve Motion Tail Technologie kunnen er kleine foutjes gemaakt worden zonder dat je de controle over de ski verliest. Ook wat de radius betreft, nodigt de Addikt je uit om...
Read More
Absoluut ontworpen voor snelheidsliefhebbers die graag met volle vitesse de piste af gaan. Terwijl de dubbele titaniumlaag zorgt voor de benodigde stijfheid op harde ondergronden, houden flexibele polymeerinlegstukken je afdaling plezierig en soepel.
Read More
Als je deze winter wat meer actie wilt, dan is de Salomon S/Max N8° een goede keuze. Met zijn houten kern biedt deze ski voldoende stabiliteit en worden kleine foutjes snel vergeven. Bovendien zorgt de Edge Amplifier voor behoorlijk wat behendigheid en verbeterde grip.
Read More
Dankzij de innovatieve Blade Technology glijdt de Salomon racer van dit jaar indrukwekkend stabiel. Met deze ski’s maak je snelle kantenwisselingen, zelfs op harde sneeuw. Dit dankzij de dubbele laag Titanal rond de kern. Een zeer slimme race-carver!
Read More
De S/MAX N°8 is perfect voor semi-gevorderde skiesters die hun techniek nog meer willen verbeteren. De ABSzijkanten zorgen ervoor dat je de ski’s moeiteloos onder controle houdt terwijl je manoeuvres maakt. En de slalom-specifieke Edge Amplifier verbetert de flex, wat betekent dat je minder kracht nodig hebt om je bochten met precisie af te werken.
Read More
Als je deze winter je carvingtechniek wilt verbeteren, is de S/ Max 10 je partner. De geoptimaliseerde Edge Amplifier verbetert je edgegrip en geeft je het gevoel van maximale veiligheid en controle terwijl je nieuwe grenzen verkent. Dankzij de sandwichzijwandconstructie zullen ook hogere snelheidsniveaus de richtingsstabiliteit niet verstoren.
Read More