Home » Nieuws » Vars betaalt je kilometers terug print deze pagina

Vars betaalt je kilometers terug

De skigebieden in de Zuidelijke Franse Alpen liggen voor Belgen en Nederlands heel ver om met de auto naartoe te gaan. Om de laaglanders te lokken, heeft Vars alvast een steengoede actie uitgedacht: wie er met de auto naartoe gaat, krijgt een deel van zijn kosten terugbetaald.

Vars ligt op 155 km van Turijn en op 730 km van Parijs. Ook Belgen komen hier graag (990 km van Brussel). Dit jaar hebben uitgerekend de Belgen die van ver komen misschien nog meer geluk, want voor de kerstweek pakt Vars uit met een geweldige promotiestunt: de terugbetaling van de afstand tussen Vars en de woonplaats van de vakantieganger.

Voor elke reservering van een verblijf via internet (www.vars.com/km) betaalt Vars € 0,05 per kilometer (heen en terug) voor elk verblijf met twee of drie skipassen voor 6 dagen, en € 0,10 voor elk verblijf met minstens vier skipassen voor 6 dagen. Je hoeft hiervoor echter ook weer niet halsoverkop naar Moskou te verhuizen: dit aanbod is beperkt tot een straal van 2100 km rond Vars…!

Gepost door bkoninckx op Friday, 29 November 2013

Nieuwsbrief ontvangen ?