Home » Nieuws » Bizztravel introduceert nieuwe sneeuwhoogte app voor de iPhone print deze pagina

Bizztravel introduceert nieuwe sneeuwhoogte app voor de iPhone

Bizztravel komt met een nieuw hebbedingetje voor de echte wintersportfreaks: een gratis sneeuwhoogte app! Wat is de kwaliteit van de pistes in Val Thorens? En hoeveel centimeters sneeuw ligt er op de bergen van Silvretta Arena? Met deze app ben je op elk moment van de dag snel op de hoogte.

Bizztravel heeft met de ontwikkeling van de gratis app een primeur in Nederland! De wintersportspecialist biedt als eerste een sneeuwhoogte app aan, waarmee de sneeuwhoogtes in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland eenvoudig gecheckt kunnen worden.

Actuele sneeuwhoogtes per land, skigebied & skidorp…
Met de app kunnen gebruikers de sneeuwhoogtes per land bekijken. Dit kan weer gespecificeerd worden op de bekendste gebieden en de populairste skidorpen in de Alpen. De app laat de actuele sneeuwhoogtes in het dal- en berggebied zien, wanneer de laatste sneeuwval was, of de dalafdaling al geopend is en biedt skikaarten van de gekozen bestemming. Deze informatie is afkomstig van sneeuwhoogte.nl.

…en de top 10 last minutes naar de sneeuw
De app laat daarnaast ook scherpgeprijsde last minutes zien naar de bekendste skigebieden in Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Deze last minutes kunnen via de app eenvoudig gedeeld worden met vrienden en familie via Facebook, Twitter of e-mail.

Naar de sneeuwhoogte app van Bizztravel

Gepost door dirk op Tuesday, 4 January 2011

Nieuwsbrief ontvangen ?