Home » Nieuws » Voorjaarsskiën in Lech print deze pagina

Voorjaarsskiën in Lech

De meeste gebieden beginnen af te tellen naar het einde van het seizoen. Met de koude en de sneeuwval van de laatste dagen ziet dat seizoenseinde er lang niet slecht uit.

In Lech Zürs am Arlberg doen ze hun best om mensen ook nog in april naar de pistes te lokken. Zo openen de liften er al vanaf 8u30. Van 6 tot en met 19 april is er een korting van 15% op de liftpassen, en op 20 en 21 april zelfs 20%.

Van 1 tot en met 21 april loopt er bovendien het muziekfestival ‘Tanzcafé Arlberg’. Jazz-, soul-, rock ´n roll en swingbands spelen live op de Rüfiplatz, op de berg, op zonneterrassen en in hotels en bars. De concerten beginnen ‘s middags en zijn de ideale afsluiter van de dag.

Het festival wordt op 2e paasdag maandag 1 april 2013 door „The Baseballs“geopend. Andere bands zijn o.a. Coshiva, Trio Macchiato, Valerie, Etta Scollo en de Gang Guys.
Het gedetailleerde programma vind je op www.tanzcafe-arlberg.at

Jazz-, soul-, rock ´n roll en swingbands spelen live op de Rüfiplatz, op de berg, op zonneterrassen en in gezellige hotels en bars. De concerten beginnen ‘s middags en zijn de ideale afsluiter van de dag. Het festival wordt op 2e paasdag maandag 1 april 2013 door „The Baseballs“geopend. Andere bands zijn o.a. Coshiva, Trio Macchiato, Valerie, Etta Scollo en de Gang Guys. Het gedetailleerde programma vindt u op www.tanzcafe-arlberg.at

Gepost door bkoninckx op Friday, 22 March 2013

Nieuwsbrief ontvangen ?